31 Mart 2014 Pazartesi

BANKA-2--İ.Ö--FİN ve HUK KAR.--4. HAFTA

Örnek bir Olay anlatılıp sorular yazılıp cevap verilecek..

5 yorum:

  1. Abdullah ÖZDEMİR3 Nisan 2014 01:04

    Bankacılıkta Dava vekilliği hizmetleri : Banka ve diğer finans şirketlerinin her türlü hak ve alacaklarının takipleri
    2. İpotek ve Teminatlı işlemlerden doğan davalar
    3. Kredi sözleşmelerinden doğan davalar
    4. Leasing ve faktoring işlemlerinden doğan davalar

    YanıtlaSil
  2. mustafa kamil reel3 Nisan 2014 01:06

    Eski fakültede çalışan araştırma görevlilerinin bir kısmı ayrılıp, başka iş yapmaya başladılar. Ayrılmayanlar tez aşamasında başarısız bulunup fakülteden atıldılar. Mahkeme kararı ile başarılı olanlar ise, doktora yeterlilikte sorun yaşadılar. Eşim hala o fakültede. Hala doktoralı araştırma görevlisi. İnat etti, ayrılmadı. Onun yüzüne baktıkça, yılların yorgunluğunu görüyorum. Fiziksel ve psikolojik sorunları var. Bazen eski arkadaşlarımızla buluşuyor dertleşiyoruz. Yaşadıklarımızı anlattıkça, gözlerimiz doluyor, için için ağlıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Alime Çelebi3 Nisan 2014 08:54

    300 çalışanla üretim yapan bir şirkettir.Satın Alma Müdür Emre Bey dir yardımcısı Yusuf sekreteri Zehra Hanım arasında gecen bir olay anlatılmaktadır. Zehra hanımla Emre Bey hem komsu hem iş arkadaşı hemde aile dostudur. Zehra hanım iş yerındekı her konuyu muduru Emre Beye gidip samımıyetınden dolayı anlatmaktadır. Bu durumun farkına varan Yusuf Bey rahatsızlaşıp ilaç tedavisine başlar. Bunun üzerine Yusuf Beyın Hanımı bu durumu şirketın ınsan kaynaklarına bildirir. İnsan kaynakları Mudur Beye durumu anlatmıştır

    YanıtlaSil
  4. Neşe Çelebi3 Nisan 2014 08:55

    300 çalışanla üretim yapan bir şirkettir.Satın Alma Müdür Emre Bey dir yardımcısı Yusuf sekreteri Zehra Hanım arasında gecen bir olay anlatılmaktadır. Zehra hanımla Emre Bey hem komsu hem iş arkadaşı hemde aile dostudur. Zehra hanım iş yerındekı her konuyu muduru Emre Beye gidip samımıyetınden dolayı anlatmaktadır. Bu durumun farkına varan Yusuf Bey rahatsızlaşıp ilaç tedavisine başlar. Bunun üzerine Yusuf Beyın Hanımı bu durumu şirketın ınsan kaynaklarına bildirir. İnsan kaynakları Mudur Beye durumu anlatmıştır. Bu durumda siz Yusuf Beyin yerınde olsanız ne yapardınız ?
    Bu durumu Zehra hanıma söyleyıp ondan sorumlu mudurun kendısı olduğunu bıldırırdı.

    YanıtlaSil
  5. SİBEL ALTINTAŞ9 Nisan 2014 10:05

    Ayşen hanımın iki yıl içinde işten ayrılmasına karar verilmesinin sebebi tartıştığımızda benim fikrim Ayşen hanımın hamileliğini saklamaması gerekiyordu hamileliğini sakladığı için gerginlikler artmış ve işten çıkarılmıştır.

    YanıtlaSil