31 Mart 2014 Pazartesi

BANKA-2--İ.Ö--FİN ve HUK KARŞ.--3.HAFTA

Örnek bir Olay anlatılıp sorular yazılıp cevap verilecek..

4 yorum:

  1. adem birinci2 Nisan 2014 13:50

    300 çalışanla üretim yapan bir şirkettir.Satın Alma Müdür Emre Bey dir yardımcısı Yusuf sekreteri Zehra Hanım arasında gecen bir olay anlatılmaktadır. Zehra hanımla Emre Bey hem komsu hem iş arkadaşı hemde aile dostudur. Zehra hanım iş yerındekı her konuyu muduru Emre Beye gidip samımıyetınden dolayı anlatmaktadır. Bu durumun farkına varan Yusuf Bey rahatsızlaşıp ilaç tedavisine başlar. Bunun üzerine Yusuf Beyın Hanımı bu durumu şirketın ınsan kaynaklarına bildirir. İnsan kaynakları Mudur Beye durumu anlatmıştır. Bu durumda siz Yusuf Beyin yerınde olsanız ne yapardınız ?
    Bu durumu Zehra hanıma söyleyıp ondan sorumlu mudurun kendısı olduğunu bıldırırdı.

    YanıtlaSil
  2. müge soyucak2 Nisan 2014 13:56

    300 çalışanla üretim yapan bir şirkettir.Satın Alma Müdür Emre Bey dir yardımcısı Yusuf sekreteri Zehra Hanım arasında gecen bir olay anlatılmaktadır. Zehra hanımla Emre Bey hem komsu hem iş arkadaşı hemde aile dostudur. Zehra hanım iş yerındekı her konuyu muduru Emre Beye gidip samımıyetınden dolayı anlatmaktadır. Bu durumun farkına varan Yusuf Bey rahatsızlaşıp ilaç tedavisine başlar. Bunun üzerine Yusuf Beyın Hanımı bu durumu şirketın ınsan kaynaklarına bildirir. İnsan kaynakları Mudur Beye durumu anlatmıştır.

    YanıtlaSil
  3. Fulya acem sürmeli9 Nisan 2014 09:30

    üretim yapan bir şirkette.Satın Alma Müdür Emre Bey dir yardımcısı Yusuf bey sekreteri Zehra Hanım arasında yaşanan bir olay örgüsüdür. Zehra hanımla Emre Bey hem komsu hem iş arkadaşıdır.aralarındaki samımıyetınden dolayı zehra hanım her konuyu emre beye anlatmaktadır. Bu durumun farkına varan Yusuf Bey rahatsız olmaktadır Bunun üzerine Yusuf Beyın Hanımı bu durumu şirketın ınsan kaynaklarına bildirir. İnsan kaynakları Mudur Beye durumu anlatmıştır. Bu durumda siz ne yapardınız ?
    emre bey zehra hanımla konuşup kendısınden sorumlu yusuf beye danışamsını söylerdi.

    YanıtlaSil
  4. SİBEL ALTINTAŞ9 Nisan 2014 10:24

    Ben kendimi emre beyin yerine koyduğumda Yusuf beyin eşinin konuşmasından söz edildiğinde bir hata yaptığımı düşünür ve düzeltmeye çalışır insan kaynaklarına da Yusuf beyle konuşup sorunu çözeceğimi söylerdim.

    YanıtlaSil